У Кам’янці-Подільському поліцейські встановили зловмисника, який побив і обікрав місцевого жителя

99
Фото: ВінницяОК

23-річного нападника затримали. Викрадений мобільний телефон у нього вилучили. Тепер згідно ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України молодику може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

Події мали місце 17 квітня близько пів на другу ночі на перехресті вулиць Лисенка та Короленка. Зловмисник напав на потерпілого, кілька разів вдарив його і відібрав мобільний телефон «Meizu», після чого зник з місця події.

Діставшись додому, 27-річний потерпілий одразу повідомив про те, що сталося до поліції. Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці вже за годину встановили особу нападника та затримали його за місцем проживання. Викрадений телефон у нього вилучили.

До речі, 23-річний молодик раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та наркозлочини. Тепер йому доведеться відповідати за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що хмельницькі поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувався 54-річний пішохід. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 18 квітня, близько 14.50 години по вулиці Кам’янецькій в обласному центрі. 27-річний місцевий житель на автомобілі «Джилі» допустив наїзд на 54-річного хмельничанина, який перетинав проїжджу частину у невстановленому місці. У результаті ДТП пішохід отримав закриту черепно-мозкову травму, політравму, струс головного мозку, закриті переломи тазу, передпліччя та правої ноги і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне