У Кам’янці-Подільському поліцейські затримали 58-річного чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому

Фото: hm.npu.gov.ua

Зловмиснику вже оголосили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв чоловіка під варту. 

Події мали місце 7 березня близько 19.34 години в Кам’янці-Подільському по Нігинському шосе поблизу магазину «Мрія». Між 58-річним підозрюваним та його 38-річним знайомим виник конфлікт, в ході якого зловмисник вихопив предмет, схожий на шило, і наніс потерпілому удар в район грудної клітини. 

hm.npu.gov.ua

Після скоєного зловмисник викинув знаряддя злочину і втік з місця події. Свідки конфлікту одразу викликали «швидку» і правоохоронців.

Потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення міської лікарні. Чоловіка прооперували. Наразі загрози його життю немає.

Цілу ніч після скоєння злочину зловмисник переховувався. Оперативники затримали його вранці поблизу будинку, де він мешкав.

До речі, чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини і злочини, пов’язані зі зброєю. Цього разу йому доведеться відповідати за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне