У Кам’янці-Подільському потерпілий допоміг поліцейським затримати квартирного злодія

1
Фото: d.digests.nhub.news

43-річний власник квартири в обідню пору прийшов додому і застав там непроханого гостя. Чоловік викликав поліцію і намагався відібрати у зловмисника викрадені кошти. У ході сутички злодій зламав потерпілому палець і все-таки вирвався, щоб втекти, але на виході з під’їзду його затримали поліцейські, котрі якраз приїхали на виклик.

Події мали місце в одній із багатоповерхівок по вулиці Огієнка вчора, 15 квітня, близько 13.00 години. 43-річний власник приїхав на обід і побачив, що у квартирі господарює незнайомець. Потерпілий одразу викликав поліцію, а сам тим часом намагався вихопити з рук злодія тисячу гривень, які той викрав.

Під час сутички зловмисник зламав потерпілому палець і все-таки вирвався, щоб втекти, але на виході з під’їзду його затримали працівники Кам’янець-Подільського відділу поліції, які приїхали на виклик.

Злодієм виявився 36-річний житель міста Маріуполь Донецької області. Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. У квартиру проник шляхом підбору ключа.

Наразі зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло) ККУ, санкція якого передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Поліцейські перевіряють затриманого на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що патрульні зупинили водія, який викрав автомобіль та керував ним напідпитку.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне