У Кам’янці-Подільському свідки допомогли затримати зловмисника, який пограбував 33-річну жінку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Потерпіла, продавчиня одного із торговельних кіосків, забила на сполох. Їй на допомогу кинувся колега із сусіднього магазину та військовослужбовець, який проходив повз. Чоловіки наздогнали зловмисника та утримували його до приїзду поліцейських.

Подія сталася вчора, 24 липня, близько 18:00 години в Кам’янці-Подільському по вулиці Князів Коріатовичів. Невідомий зайшов до продуктового кіоску, схопив сумочку, яка належала 33-річній продавчині, і почав утікати. У сумочці були особисті речі та документи потерпілої, а також близько 2500 гривень. 

Жінка забила на сполох. Їй на допомогу кинувся колега із сусіднього кіоску та військовий, який проходив повз. Побачивши переслідування, зловмисник викинув сумочку. Та втекти йому не вдалось — чоловіки наздогнали грабіжника і утримували його до приїзду поліцейських.

Наразі 56-річний місцевий житель затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж) ККУ. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне