У Кам’янці-Подільському в готелі “Техас” ледь не загинуло 8 людей (ВІДЕО)

У Кам'янці-Подільському в готелі ледь не загинуло 8 людей
Фото: km.dsns.gov.ua

У середмісті Кам’янця-Подільського поблизу автовокзалу горів міні-готель. Про подію повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

26 січня о 22:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у Кам’янці-Поділському на провулку Грушевського горить готель. Рятувальників викликали працівники об’єкту.

Вогонь охопив 70 квадратних метрів приватного готелю. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Негайно за підвищеним номером виклику прибули вогнеборці 5-ї та 6-ї державних пожежно-рятувальних частин міста. На місці події розвідка встановила, що горять підсобні приміщення готелю на другому поверсі, а площа пожежі сягнула 70 кв. м.

Займання сталось на другому поверсі приміщення. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Під час розвідки та гасіння пожежі надзвичайники врятували вісім людей, які на той момент перебували в готелі. Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів в короткий час вдалося приборкати полум’я та не допустити перекидання вогню на всю площу готелю, та на поряд розташовані приміщення магазинів. Пожежу локалізовано о 23:12 та ліквідовано о 23:25.

До гасіння пожежі залучались 12 рятувальників на 4 одиницях пожежної та спеціальної техніки.

Нещасних випадків на пожежі не було. Причина загоряння наразі встановлюється.

Нагадаємо, що вчора у селі Богданівці, що у Деражнянському районі загинув чоловік. Тіло 45-річного чоловіка виявили під час ліквідації пожежі. Причини займання встановлюються.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне