У Кам’янці-Подільському вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі п’ятиповерхівки

1
Фото: km.dsns.gov

10 квітня о 14:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на 4-му поверсі в одній із квартир п’ятиповерхового житлового будинку на вул. Миколи Гордійчука у м. Кам’янець-Подільський. Про займання повідомляє сайт ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

2

km.dsns.gov

Негайно до місця виклику було направлене два відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини на спецтехніці та автодрабину. Завдяки оперативним діям, бійцям ДСНС вдалось швидко приборкати пожежу, тим самим врятувавши квартиру від вогню та не допустивши його поширення на суміжні квартири. Проте полум’я таки встигло пошкодити внутрішнє оздоблення стін, домашні речі, вікна, двері й комп’ютерну техніку. Пожежу було локалізовано о 14:10, а о 14:13 – остаточно ліквідовано.

3

km.dsns.gov

Всього до гасіння пожежі залучалось 9 чоловік особового складу на 3-х одиницях техніки.

Ймовірно, причиною загоряння стало коротке замикання електромережі.

Травмованих та загиблих під час пожежі не виявлено.

4

km.dsns.gov

Нагадаємо, що минулої доби на Хмельниччині з різних причин виникло 3 пожежі. У м. Шепетівка на Проспекті Миру о 7-й ранку, ймовірно, через коротке замикання електромережі спалахнув автомобіль. На момент прибуття підрозділу ДСНС вогнем було охоплено моторний відсік. Проте рятувальникам вдалось врятувати автівку від знищення вогнем. Господарча споруда загорілась о 09:10 в одному із приватних домогосподарств села Дубівка Чемеровецького району. Вогнеборцям 30 ДПРП та МПК смт Закупне вдалось остаточно приборкати полум’я о 09:26 та врятувати будівлю від знищення полум’ям. Ймовірно, загорілось через коротке замикання електромережі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне