У хмельничанина поліцейські виявили насадження конопель та сухий подрібнений канабіс

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Цього разу насадження конопель поліцейські виявили у нього на господарстві за допомогою квадрокоптера. А під час санкціонованого обшуку в будинку правоохоронці вилучили ще й сухий подрібнений канабіс та насіння конопель.

47-річний хмельничанин раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Цього разу працівники поліції виявили у нього на господарстві насадження конопель за допомогою квадрокоптера. 

https://hm.npu.gov.ua/

Під час санкціонованого обшуку на господарстві, розташованому в обласному центрі по вулиці Пілотській, правоохоронці виявили та вилучили 61 кущ конопель. А в будинку — ще й подрібнений канабіс та насіння конопель. 

https://hm.npu.gov.ua/

Усе вищезазначене поліцейські вилучили і направили на експертизу. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне