У Хмельницькій громаді триває поточний ремонт доріг

Фото: https://khm.gov.ua/

Комунальники докладають усіх зусиль для виконання плану з ремонту доріг Хмельницької міської територіальної громади. Сьогодні ремонтні бригади Комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг поточним ремонтом оновлюють дорожнє покриття на вулиці Володимирській і Пушкіна (на фото).

Продовжується поточний ремонт доріг на вулицях Кам’янецькій, Проскурівського підпілля, Героїв Майдану, Соборній, на внутрішньоквартальному проїзді, на ділянці від вулиці Свободи, 9 Б до вулиці Зарічанської, 14/4, по провулку Перемоги.

Працівники КП БРЕД також виконують роботи з виправлення профілю покриття щебеневої дороги з додаванням відфрезованого матеріалу на вулицях Світанковій, Філіпова, Наливайка.

Комунальне підприємство також оновлює дорожнє покриття у навколишніх населених пунктах, які доєдналися до міста Хмельницького. Зокрема, поточний ремонт виконано у селі Колибань (старостинський округ з центром у селі Копистин), на вулицях Молодіжній і Матросова.

Минулого тижня працівники ще однієї підрядної організації на замовлення Управління комунальної інфраструктури ліквідували ямковість доріг у селі Давидківці (старостинський округ з центром у селі Давидківці) на вулицях Сонячній, Затишній, Набережній, а також поблизу дитячого садочка, на вулицях Гавришка та Зеленій.

Заплановано відремонтувати і щебеневе покриття на вулицях Пасічній, Лезнівській та інших вулицях Хмельницького.

Загалом цього року заплановано відремонтувати поточним ремонтом понад 190 об’єктів, у тому числі суцільним методом покриття, разом з об’єктами благоустрою.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне