У Хмельницькій міськраді з’явиться новий депутат. Хто він і кого замінить

Фото: Хмельницька міська рада
 
За його словами, інформацію про визнання повноважень нового депутата він має оголосити сьогодні, 16 жовтня, на позачерговій сесії Хмельницької міської ради.

“До нашої виборчої комісії місяць тому надійшло рішення про складання Анною Маєвською депутатських повноважень. Замість неї ми мали подати інформацію щодо наступного за рейтинговим списком депутата, який мав зайти до міськради. Наступним у рейтингу від регіональної парторганізації політичної партії “Команда Симчишина” був Андрій Кветко, але він відмовився від депутатства — особисто приніс про це відповідну заяву до виборчої комісії. Після нього наступним був Роман Цимбалюк і він погодився стати депутатом, тож ми готуємо інформацію про визнання його депутатських повноважень, яку депутати мають взяти до уваги. Сьогодні на сесії Роману Цимбалюку буде вручено депутатське посвідчення і фактично він приступить до виконання депутатських повноважень”, — каже Віталій Швед.

Згідно проєкту рішення Хмельницької міської ради, оприлюдненому на офіційному сайті, Роман Цимбалюк буде включений до складу постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади. До складу цієї комісії входила також ексдепутатка Анна Маєвська.

Сорокарічний Роман Цимбалюк уже вдруге стане депутатом Хмельницької міської ради. І вже вдруге буде депутатом “на заміні”.

Вперше Роман Цимбалюк балотувався до Хмельницької міськради у 2015 році від ВО “Свобода”, але депутатом не став — список не опустився до його кандидатури. Але вже у 2019 році він усе ж таки отримав депутатський мандат, замінивши у міській раді Сергія Королюка, який помер. Тоді Цимбалюк також став депутатом, бо “свободівець” Олександр Мельник, який був вище у списку, відмовився йти до міськради.

Автобіографічна довідка Романа Цимбалюка

Роман Цимбалюк народився 12 травня 1983 року в місті Хмельницькому.

У 1989 році пішов у перший клас хмельницької ЗОШ І-III ступенів № 18.

У 2000 році, після закінчення школи, продовжив навчання у Вищому професійному училищі №11, яке закінчив в 2001 році та здобув кваліфікацію “слюсар з ремонту автомобілів”.

З 2001 по 2002 рік проходив військову службу у лавах Прикордонних військ України.

З 2003 по 2004 рік служив у Прикордонних військах України за контрактом.

З 2004 по 2008 рік навчався в Хмельницькому економічному університеті, здобув кваліфікацію “бакалавр” з економіки підприємства.

З 2006 по 2015 роки займався підприємництвом як фізична особа-підприємець.

З 2008 по 2018 рік працював охоронцем в Хмельницьких магістральних електричних мережах пс-330.

З лютого 2018 року — директор Хмельницького міського комунального підприємства “Муніципальна дружина”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне