У Хмельницькій області внаслідок атаки є загиблі

Фото: ілюстративне

Про це повідомив заступник голови Офісу президента України Олексій Кулеба.

“На Хмельниччині також лунали вибухи. Працюють екстрені служби. На жаль, є один загиблий”, – написав він.

В 10:45 у Хмельницькій ОВА повідомили про двох загиблих:

Сьогодні вранці, під час повітряної тривоги, в межах Хмельницької області наші сили ППО збили 2 ракети. Разом з тим, противник завдав удари по об’єктах інфраструктури області. Є пожежа, яку локалізовують підрозділи ДСНС. На превеликий жаль, маємо вже двох загиблих людей. І це велика втрата, бо відновити і відбудувати можна все, окрім людського життя.

Нагадаємо, що сьогодні, 8 січня, вранці у Хмельницькому пролунали вибухи. У місті та області повітряна тривога оголошена з 06:20 ранку й тривала до 08:25

Перший вибух у Хмельницькому пролунав о 07:20 ранку. Згодом у місті було чутно ще два вибухи.

Раніше у Повітряних Силах ЗСУ повідомляли про загрозу застосування крилатих ракет для Старокостянтинова та Шепетівки.

Як написали у Повітряних Силах ЗСУ, станом на 07:28 більшість крилатих ракет перебуває в повітряному просторі Хмельниччини.

Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін о 07:30 сповістив про роботу ППО в області. О 07:44 у Хмельницькому втретє пролунав вибух. Загалом в області під час повітряної тривоги пролунало щонайменше 6 вибухів, написав Сергій Тюрін.

“На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби. Зберігайте спокій та утримуйтесь від фото-відеофіксування наслідків прильотів, допоки працюють екстрені служби. Деталі згодом”, — йдеться у дописі.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне