У Хмельницькій ОВА кадрові зміни: один із заступників пішов на підвищення

Фото: ОВА

Заступника начальника Хмельницької ОВА Ткачука Сергія Петровича призначено першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту.

Також на нього тимчасово покладено виконання обов’язків Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Сьогодні мій останній день на посаді заступника голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Озираючись назад, розумію, що це був непростий період, сповнений постійних викликів та несподіванок, та водночас це час, коли працювалося енергійно та натхненно, адже поруч були справжні професіонали, завжди готові підтримати та підставити плече. Пишаюся всіма тими хорошими справами, які нам спільно вдалося втілити в життя!

Дякую всім і кожному, хто підштовхував рухатися вперед і щоденно дбати про розвиток Хмельниччини.

З понеділка я приступаю до нових обов’язків на новій посаді. Однак дещо залишається незмінним: я продовжую працювати в команді нашого Президента на благо нашого краю, народу та всієї України» – повідомив чиновник на своїй сторінці у фейсбук.

Сергій Ткачук працював спочатку позаштатним радником, а згодом радником голови Хмельницької ОДА. З 2019 року – заступник голови Хмельницької ОДА.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне