У Хмельницькому до 14 років ув’язнення засудили чоловіка, який убив дружину та вчинив замах на вбивство знайомого

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

19 січня Хмельницький міськрайонний суд завершив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав 46-річного хмельничанина винним у вчиненні умисного вбивства та замаху на вбивство і засудив його до 14 років ув’язнення.

Нагадаємо, 7 березня 2020 року близько 14.30 години на лінію «102» надійшло одразу кілька дзвінків від мешканців одного з будинків по вулиці Шевченка. Одна людина повідомляла, що у під’їзді сталося вбивство, інша — що чоловік намагається стрибнули з даху.

На місце події одразу виїхало керівництво обласного управління поліції, слідчо-оперативна група та бійці спецпідрозділу КОРД. Правоохоронці з’ясували, що у одній з квартир багатоповерхівки пообіді розігралася справжня трагедія.

За попередніми даними, чоловік на ґрунті ревнощів ножем вбив свою 38-річну дружину та поранив 38-річного знайомого. Зрозумівши невідворотність покарання за свій вчинок, зловмисник вирішив покінчити життя самогубством, зістрибнувши з 8-го поверху, та виліз на підвіконня на сходинковому майданчику 

Поліцейські розгорнули на місці події спецоперацію і майже чотири години вели перемовини з чоловіком, який, до того ж, був озброєний величезним ножем. Спецоперація пройшла успішно і спецпризначенцям вдалося зняти його з підвіконня неушкодженим. 

Увесь період розслідування зловмисник перебував під вартою. Розслідування здійснювали слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області.

19 січня Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав чоловіка винним у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст. 15 п. 1 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України і засудив його до 14 років ув’язнення.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне