У Хмельницькому до 15 років позбавлення волі засудили вбивцю таксиста

1
Фото: hm.npu.gov

Хмельницький міськрайонний суд визнав 53-річного чоловіка винним за трьома статтями Кримінального кодексу України і засудив його до 15 років позбавлення волі. Про це інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Восени 2017 року до Зарічанського відділення поліції із заявою про зникнення чоловіка звернулась дочка потерпілого. Правоохоронці одразу почали відпрацьовувати можливі місця перебування зниклого та коло його спілкування.

Відомо було, що чоловік таксував на власному автомобілі «Daewoo Sens». Проте під час перевірки гаража транспортного засобу там не виявилось. Натомість на долівці проступала велика пляма крові. Відтак стало зрозуміло, що пенсіонера могли вбити.

2

hm.npu.gov

Поліцейські з’ясували, що потерпілий товаришував із 53-річним колегою, навіть давав йому свій автомобіль для таксування. Під час спілкування з чоловіком той розповів поліцейським, що знайомий залишив йому автомобіль для роботи, а сам поїхав за кордон, щоб купити ще один транспортний засіб. Проте ця інформація не підтвердилась.

У ході подальших слідчих дій з’ясувалося, що саме цей чоловік причетний до вчинення вбивства. Зловмисник розповів, що вивіз тіло в район міського сміттєзвалища, де його і виявили. За словами вбивці, тілесні ушкодження потерпілому він наніс під час сутички, яка виникла через ремонт автомобіля.

3

hm.npu.gov

До речі, чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності і близько 7 років провів за ґратами. Хмельницький міськрайонний суд визнав його винним у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів), ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством, небезпечним для життя і здоров’я потерпілого), ч. 3 ст. 357 (незаконне заволодіння документами) Кримінального кодексу України і засудив його до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне