У Хмельницькому до 5 років ув’язнення засудили чоловіка, який пограбував аптеку і кредитну спілку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, свідком пограбування кредитної спілки став 24-річний хмельничанин Роман, який зупинив злодія і утримував його до приїзду поліцейських. За свій вчинок він отримав відзнаку від очільника Хмельницького відділу поліції. 

13 червня 2020 року близько 19.00 години на лінію «102» надійшло повідомлення про розбійний напад, що стався в приміщенні кредитної спілки по вулиці Вайсера в м. Хмельницькому. В будівлю зайшов чоловік і, діставши розкладного ножа, почав вимагати гроші і погрожувати 19-річній працівниці розправою. 

Налякана дівчина змушена була відчинити сейф, звідки дістала 26 тисяч гривень і передала гроші нападнику. Забравши кошти, чоловік одразу ж покинув приміщення.

Свідком події став 24-річний хмельничанин Роман. Молодий чоловік наздогнав нападника. У цей час повз якраз проїздив велопатруль. Поліцейські затримали зловмисника і викликали на місце слідчо-оперативну Хмельницького відділу поліції.

Затриманим виявився 41-річний уродженець м. Ізяслав. Чоловік перебував у розшуку Приморським відділом поліції Одеської області за вчинення майнових злочинів.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що підозрюваний причетний ще й до пограбування аптеки у Хмельницькому, розташованій по вулиці Кам’янецькій.

Одягнувши маску і рукавички, зловмисник зайшов прямо за бар’єр, за яким перебували дві працівниці аптеки, і, відштовхнувши їх у бік, викрав з двох кас 7600 гривень, після чого зник з місця події.

У скоєному чоловік зізнався, зазначивши, що гроші витратив на власні потреби.

Нещодавно Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження і визнав підсудного винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України і визначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне