У Хмельницькому горів меблевий склад (ВІДЕО)

3333
Фото: km.dsns.gov

27 грудня о 8:38 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення від працівників меблевого складу на вулиці Пілотській, що в обласному центрі відбулося загоряння підсобних приміщень. Про це повідомляє сайт рятувальників.

444

km.dsns.gov

За підвищеним номером виклику до місця пожежі прибули сім підрозділів ДСНС. На момент прибуття перших підрозділів вогонь охопив близько 30 кв.м площі підприємства. Існувала загроза перекидання полум’я на суміжні складські приміщення. Через надмірну задимленість вогнеборцям довелося працювати у складі ланки газодимозахисної служби. Пожежу бійцям вдалося ліквідувати за лічені хвилини, а також запобігти подальшому поширенню вогню та значним матеріальним збиткам.

До ліквідації пожежі залучалося 30 чоловік особового складу.

Причина пожежі наразі з’ясовується. Травмованих та загиблих під час пожежі не виявлено.

Нагадаємо, що рятувальники ліквідували пожежу житлового будинку та автомобіля. 21 грудня о 21:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в селі Шутнівці Кам’янець-Подільського району. Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 5 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки злагодженим діям рятувальників вогонь вдалося приборкати у найкоротший час. Пожежу було локалізовано о 21:57 та повністю ліквідовано о 22:01. Нещасних випадків на пожежі не було. А 22 грудня о 03:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Mercedes-Benz Sprinter на вул. Хмельницьке шосе у місті Кам’янець-Подільський. До місця виклику було направлено пожежно-рятувальне відділення 5 Державної пожежно-рятувальної частини 2-го Державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Хмельницькій області. Вже о 03:52 пожежу було локалізовано, а о 03:57 – остаточно ліквідовано.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне