У Хмельницькому згорів склад, де зберігалися автомобільні покришки (ВІДЕО)

11
Фото: km.dsns.gov

22 травня об 11:12 до Оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу складу автомобільних покришок. Який  розташований на Проспекті Миру в обласному центрі. 

Як інформує прес-служба рятувальників, до місця пожежі прибули 8 підрозділів ДСНС. На момент прибуття перших підрозділів вогонь охопив близько 200 кв.м складських приміщень. Існувала загроза перекидання полум’я на суміжні будівлі, припарковані автомобілі та автозаправну станцію з бензином і скрапленим газом, розташовану на відстані 30 м від складів.

33

km.dsns.gov

Крім того, за 20 м від місця події знаходиться 9-поверховий житловий будинок. Тож наслідки могли бути непередбачуваними. Вогнеборці, не зволікаючи, взялись за гасіння пожежі. Через надмірну задимленість бійцям довелось працювати у складі ланок газодимозахисної служби. Пожежу вдалось локалізувати об 11:40 і остаточно ліквідувати о 12:10. А також запобігти подальшому поширенню полум’я, не допустивши ймовірного лиха через можливе перекидання вогню на територію АЗС.

До ліквідації пожежі залучалось 57 чоловік особового складу на 8 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

На місці пожежі був розгорнутий штаб пожежогасіння, а також працювала оперативна група на чолі з начальником Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Причина загоряння наразі з’ясовується. Травмованих та загиблих під час пожежі не було.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне