У Хмельницькому і Летичеві сталися дві ДТП, у яких травмувались велосипедисти

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Одна з автопригод сталася у Хмельницькому, інша — у Летичеві. За обома фактами поліцейські відкрили кримінальні провадження і встановлюють усі обставини подій.

Вчора, 20 вересня, близько 16:00 години у Хмельницькому на перехресті вулиць Прибузької та Свободи 70-річний водій автомобіля «КІА» допустив на наїзд на 64-річного місцевого жителя, який на велосипеді перетинав проїжджу частину по регульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії велосипедист отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.

Інша автопригода сталася близько 18:40 години у смт Летичів по вул. Юрія Савіцького. 23-річний житель Дніпропетровської області, керуючи автомобілем «Opel Astra» допустив наїзд на 51-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину дороги, ведучи велосипед. В результаті дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до хірургічного відділення Летичівської багатопрофільної лікарні.

За обома фактами слідчі поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини подій.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне