У Хмельницькому інформація про замінування торговельного центру не підтвердилась

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейським довелось евакуювати близько 70 осіб. Вибухотехніки разом із кінологами обстежили приміщення центру та прилеглу територію загальною площею близько 4000 квадратних метрів. Жодних небезпечних предметів чи речовин виявлено не було.

Вчора, 21 жовтня, близько 18.20 години від невстановленої особи на електронну адресу поліції надійшло повідомлення про те, що о 19.00 годині має статися вибух у торговельному центрі «Delicate», що по вулиці Інститутській в обласному центрі.

На місце невідкладно виїхала слідчо-оперативна група Південно-Західного відділення поліції, вибухотехніки, кінологи та представники інших екстрених служб.

Поліцейським довелось евакуювати близько 70 осіб. Правоохоронці обстежили приміщення центру та прилеглу територію загальною площею близько 4000 квадратних метрів, проте жодних небезпечних предметів чи речовин не виявили.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 ( Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці працюють над встановленням особи псевдомінера.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне