У Хмельницькому мешканці будинку по вулиці Завадського 64/2 виступили проти ремонту прибудинкової території, який проводить ЖКГ

Фото: https://ngp-ua.info

Мешканці будинку по вулиці Завадського 64/2 виступили проти ремонту прибудинкової території, яка не покращить благоустрій їхнього двору. Про це повідомляє Жіночий Антикорупційний Рух.

Інформує НГП.

«Виявилось, що проєкт, який замовило Управління Житлово-Комунального Господарства Хмельницький, не покращує благоустрій їхнього двору, а ще погіршує та порушує діючі ДБН. Помітивши це все, люди звернулись до управління, але їд дали зрозуміти, що їхня думка там мало кого цікавить. Перед запровадженням карантин них заходів все ж таки мала відбутись зустріч, але це було 16 березня і зрозуміло з людьми ніхто не зустрівся.

Олександр Симчишин та Василь Новачок, ми висловлюємо підтримку людям та застерігаємо Вас від проведення ремонтних робіт за проєктом, до якого мають зауваження мешканців» – йдеться на сторінці громадської організації у Фейсбук.

https://www.facebook.com/ngo.jar.ukraine

Наводимо текст звернення мешканців:

«ПОКРАЩЕННЯ» для жителів – від Хмельницької міської ради.

Минулого тижня розпочався довгоочікуваний ремонт прибудинкової території по вулиці Завадського 64/2, про що і звітували в міській раді. Жителі будинка з захопленням спостерігали з яким завзяттям та темпами будівельники розпочали ремонт території.

Але радість наша тривала не довго, так як почала вимальовуватися фінальна картинка, «так званного ремонту» і ми зрозуміли, що це все скоріше для ПІАРУ, ну і можливо для «чогось іншого…», так як зручності для користування людям, які там проживають ( особливо першого під’їзду), залишилися далеко в уяві та в голові МОЖНОВЛАДЦІВ, ніж в реальності.

Розробляючи проект реконструкції «пани» не зійшли до того, щоб порадитися із жителями чи будь якими громадськими організаціями, які представляли б жителів будинку, щоб врахувати побажання чи думку населення, а для чого – «БЮДЖЕТ» ділять не прості люди, які його наповнюють, а вони «господарі міста», погодили свій проект, такий щоб була КАРТИНКА і можливо було рапортувати, які вони молодці, а люди що, як хочуть так і нехай виходять з тієї ситуації самі. Ми ж Вам ремонт «зробили». Ну той що, що проїзна частина зменшилася з шести метрів до трьох, ну той що, що ми забрали 10 місць, де Ви паркувалися, та вхід в під’їзд буде через закуток, так як сходи демонтують, ми чхали на Ваші незручності, «проект ЗАТВЕРДЖЕНО» – і все.

Ми розуміємо, що після проведення робіт щось змінити буде вже не можливо, тому звертаємось до мера міста Хмельницького, пане Симчишин С.О. призупиніть, будь -ласка, роботи та дайте вказівку врахувати побажання та прохання жителів будинку.

Нам в цьому будинку жити далі, а не Вашим посадовцям.

Надіємось на Ваше розуміння”.

Ну і для візуалізації – розміщуємо фото двору, проєкту та ДБН!

https://ngp-ua.info

https://ngp-ua.info

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне