У Хмельницькому молоді поліцейські отримали свою першу табельну вогнепальну зброю

34
Фото: npu.gov.ua

На Хмельниччині уже кілька років поспіль існує гарна традиція — вручати першу вогнепальну зброю молодим працівникам саме 22 серпня. День, коли в Україні вшановують пам‘ять працівників поліції, які загинули під час виконання службових обов‘язків.

От і сьогодні 28 молодих фахівців, які прибули на службу до підрозділів поліції Хмельницької області після закінчення навчальних закладів системи МВС України, отримали свою першу табельну вогнепальну зброю. Серед них і двоє дочок загиблих правоохоронців — Інна Гаріян та Марина Харчук. 

Вручення зброї проходило в урочистій обстановці поруч з Меморіалом Слави, спорудженим на честь загиблих працівників поліції.

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції Хмельницької області Василь Віконський, це дуже символічно. Саме ці люди, яких, на жаль, уже немає поруч з нами, мають стати для ще недосвідчених молодих поліцейських прикладом самовідданості і вірності служінню народові України.

Поліцейські, які лише починають свою правоохоронну кар‘єру. Вони отримували зброю з рук досвідчених ветеранів органів внутрішніх справ, які відтепер будуть їхніми наставниками.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне