У Хмельницькому можна безкоштовно навчитися скандинавській ходьбі та перевірити свій стан здоров’я

Фото: https://www.adm-km.gov.ua/
У суботу, 25 березня, мешканців Хмельниччини, гостей та внутрішньо переміщених осіб запрошують долучитись до «Здорової прогулянки» у парку ім. М. Чекмана, під час якої всі охочі разом з інструктором зможуть навчитися скандинавській ходьбі й перевірити свій стан здоров’я.
 
На площі перед літньою сценою діятиме медична зона, де учасники зможуть:
 
– виміряти артеріальний тиск та внутрішньоочний тиск;
– перевірити рівень цукру в крові;
– визначити індекс маси тіла;
– пройти флюорографічне обстеження на пересувному флюорографі;
– зробити тест на ВІЛ та гепатит С;
– проконсультуватися у лікаря-терапевта та отримати консультацію психолога;
– також буде можливість вакцинуватися проти COVID-19.
 
Заняття зі скандинавської ходьби з інструктором будуть проходити кожні 30 хвилин з 13:00 до 17:00 у парку ім. М. Чекмана за спеціальним маршрутом. Для того, аби потрапити в групу на визначений час, необхідно зареєструватися за посиланням
 
Зареєстровані учасники отримають палки для скандинавської ходьби та навушники, щоб протягом 20 хвилин слухати музику та цікаву інформацію про здоров’я, а також подарунок по завершенню прогулянки.
 
На сцені ведучий буде проводити розіграші на тему здоров’я, де за правильні відповіді можна отримати приємні подарунки. Така оздоровча подія – можливість потурбуватися про своє здоров’я та провести час з користю на свіжому повітрі з родиною і друзями.
 
Захід ініціюється Міністерством охорони здоров’я України та Центром громадського здоров’я МОЗ України в межах регіональної комунікаційної кампанії з підтримки вакцинації від COVID-19.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне