У Хмельницькому минулої доби сталися дві ДТП з потерпілими

Фото: hm.npu.gov.ua

В обох випадках працівники Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі всі причини і обставини з’ясовуються.

Так, 7 жовтня о 20.50 годині по Львівському шосе 23-річний місцевий житель на автомобілі «Кіа», рухаючись в напрямку с. Шаровечка, допустив зіткнення з автомобілем «Форд Фокус» під керуванням 24-річного хмельничанина. Внаслідок зіткнення автомобіль «Кіа» відкинуло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Поло» під керуванням 30-річного місцевого жителя.

У результаті ДТП 37-річний пасажир «Кіа» отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, розриву селезінки та діафрагми, численних переломів та внутрішнього крововилуву. Потерпілого у важкому стані госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Водій автомобіля «Форд Фокус» отримав тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла. Чоловікові надано медичну допомогу без госпіталізації.

hm.npu.gov.ua

А близько 21.50 години водій автомобіля «Таврія», 32-річний місцевий житель, рухаючись по вулиці Проскурівського Підпілля у напрямку вулиці Кам’янецької, допустив зіткнення з автомобілем «Фольксваген Пасат», який був припаркований на узбіччі, та з автомобілем «Рено Кенго» під керуванням 62-річного місцевого жителя, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті ДТП водій автомобіля «Таврія» отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому стегнової кістки, забоїв, і був госпіталізований у травматологічне відділення міської лікарні.

hm.npu.gov.ua

В обох випадках працівники Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне