У Хмельницькому на пішохідному переході мікроавтобус наїхав на 55-річну жінку

г
Фото: hm.npu.gov

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 2 грудня, близько 11-ї години на перехресті вулиць Грушевського та Володимирської. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Попередньо встановлено, що 21-річний чоловік на вантажному мікроавтобусі «Рено», повертаючи з вулиці Грушевського на Володимирську, скоїв наїзд на 55-річну жінку. Вона в цей час перетинала дорогу по «зебрі».

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівої ноги.

По даному факту працівники Хмельницького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Наразі слідчі з’ясовують обставини ДТП.

Нагадаємо, що троє чоловіків незаконно заволоділи автівкою хмельничанина. 1 січня, близько 16-ї години, патрульні отримали повідомлення на службовий планшет про те, що на провулку Козацькому, невідомі особи незаконно заволоділи транспортним засобом марки ВАЗ. Як повідомляє прес-служба патрульних, автомобіль належав одному з місцевих жителів. Оперативно прибувши на місце події, інспектори отримали інформацію для орієнтування та направились на пошуки імовірних порушників. Невдовзі, на вулиці Івана Франка, на парковці одного із магазинів, патрульні виявили автомобіль із орієнтування та трьох молодиків. Усі вони знаходились поруч автомобіля.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне