У Хмельницькому на вул. Геологів сталося загоряння автопричепу

У Хмельницькому на вул. Геологів сталося загоряння автопричепу
Фото: km.dsns.gov.ua

25 квітня о 04:48 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння автопричепу на вул. Геологів в обласному центрі.

До місця виклику було негайно направлено рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частини та групу спеціальної пожежної техніки. Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців пожежу було ліквідовано у тих масштабах, яких вона набула на момент прибуття підрозділів ДСНС.

Пожежу локалізовано о 04:56 та ліквідовано о 05:02.

Постраждалих під час пожежі не було. До ліквідації пожежі залучались 14 чоловік особового складу та 4 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Інформує Хмельницьке міськрайонне управління ГУДСНС України у Хмельницькій області

Нагадаємо, що ганебний акт вандалізму нещодавно стався в лісовому масиві поблизу міста Шепетівка (так званий мікрорайон Шанхай). Вторік там лісівники облаштували футбольне поле і встановили бесідки. Невідомі особи підпалили одну з бесідок. Ще кілька тижнів тому, спільно з учнями шкільного лісництва лісівники тут прибирали лісові насадження від засмічення, зокрема і бесідки, а сьогодні одна з них знищена. Багато власних сил витрачають лісівники для створення та облаштування альтанок, бесідок, грибків, а ще більша для підтримання чистоти і порядку. Тому їм особливо прикро за цей випадок. Колектив ДП «Шепетівський лісгосп» закликає громадян цінувати працю інших та бережливо ставитись до влаштованих місць відпочинку на яких проводять дозвілля мешканці м. Шепетівка.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне