У Хмельницькому на залізничному вокзалі зловмисник пограбував 20-річного юнака

1
Фото: hm.npu.gov

У Хмельницькому нацгвардійці разом з поліцейськими впродовж кількох хвилин затримали зловмисника, який пограбував 20-річного юнака. Про це інформує прес-служба правоохоронців. 

Подія сталася вчора, 12 травня, близько 20.15 години на площі поблизу залізничного вокзалу. Наразі підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі в нього вилучили.

Потерпілий разом зі своїм товаришем на привокзальній площі чекали на потяг. У той час як один із юнаків відійшов у магазин, до іншого підійшов незнайомець, схопив його дорожню сумку і втік у напрямку сусіднього автовокзалу.

33

hm.npu.gov

На щастя, неподалік проходив наряд нацгвардійців. Юнак описав їм свого нападника і попросив про допомогу. Бійці в/ч 3053 Нацгвардії обстежили прилеглу територію і виявили грабіжника з викраденою сумкою в одному із розважальних закладів неподалік вокзалу. Нацгвардійці викликали на місце слідчо-оперативну групу і доправили затриманого в стаціонарний пункт поліції на залізничному вокзалі. 

Як виявилось, зловмисник раніше вже вчиняв майнові злочини: зараз на розгляді в суді перебуває кримінальне провадження за вчинений ним ряд крадіжок. Цього разу йому доведеться відповідати за більш суворою статтею Кримінального кодексу України — ч. 2 ст. 186 (Грабіж), санкція якої передбачає від 4 до 6 років позбавлення волі. Наразі він затриманий в порядку ст. 208 КПК. Найближчим часом чоловікові обиратимуть міру запобіжного заходу. 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне