У Хмельницькому навчатимуть магістрів бізнес адміністрування

Фото: Хмельницька філія ДонНУ імені Василя Стуса

Днями у Хмельницькій філії ДонНУ імені Василя Стуса відбулася презентація освітньої програми «Магістр бізнес-адміністрування».

Новий курс розрахований на власників бізнес-структур та менеджерів, які планують розвивати власну кар’єру. Триватиме навчання три семестри, тобто два академічні роки за заочною формою.

Програму представили проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародних зв’язків Донецького національного університету імені Василя Стуса доктор економічних наук, професор Орєхова Тетяна Вікторівна та завідувач кафедри менеджменту та поведінкової економіки доктор економічних наук, професор Дороніна Ольга Анатоліївна.

У зібранні взяли участь керівники підприємств, установ та організацій міста і області.

У ході спілкування своїми враженнями від навчання поділилися здобувачі МБА, які зазначили, що особлива цінність навчання за даною освітньою програмою у тому, що групові заняття (у команді) проходять з акцентом на практичні, прикладні аспекти управління, case-study, інформаційні технології.

Нагадаємо, що у Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалися двоє пасажирів маршрутного таксі. ДТП сталася вчора, 11 червня, близько 16.30 години в обласному центрі по вулиці Подільській.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне