У Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтв виявлено нестачу майна громади на суму 900 тис. грн

Фото: https://ngp-ua.info/

За словами першого заступника голови обласної ради Володимира Гончарука, у  Хмельницькому обласному науково-методичному центрі культури та мистецтв ще 8 лютого цього року було проведено інвентаризацію та виявлено відсутність майна громади придбаного за кошти платників податків на загальну суму 900 тис. грн. (загалом 35 позицій). Інформує НГП.

«Найдорожча позиція – це світлодіодний LED екран вартістю 420 тис. грн.

Службові особи Центру не можуть пояснити місцезнаходження майна, директор перебуває на лікарняному та відмовляється від пояснень.

Враховуючи наявну ситуацію Хмельницька обласна рада звертається до Хмельницька обласна державна адміністрація як органу управління та управлінь Національної поліції та Прокуратури у Хмельницькій області з вимогою провести належне розслідування, повернути майно громади придбане за кошти платників податків та притягнути до відповідальності причетних службових осіб, про що направлені відповідні листи» – повідомляє Володимир Гончарук.

Директором  Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва є Андрій Клименко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне