У Хмельницькому пасажир побив водія тролейбуса

36
Фото: /podillyanews.com

У Хмельницькому пасажир побив водія тролейбуса за те, що той не зупинився за вимогою. Про це йдеться у сюжеті МТРК “Місто”.

Це трапилося вчора, 7 серпня, близько 10 години на вулиці Зарічанській. У момент, коли отримав удар, чоловік перебував за кермом переповненого тролейбуса.

“Я їхав за маршрутом №17. Пасажир захотів вийти на світлофорі. Я йому пояснив, що це не “пижик”. Він залетів у кабіну, схопив башмак противідкатний і хотів ним ударити, але кинув на підлогу. Вдарив кулаком по окулярах і по носу”, – розповів водій тролейбуса Дмитро Мішкевич.

Чоловік, який вдарив кермувальника у голову, втік. Водій зміг доїхати до депо і лише після цього звернувся до медиків. У травмпункті у нього попередньо діагностували забої. 

“Є забій обличчя, забійна рана перенісся”, – розповів лікар-травматолог Костянтин Сідлецький.

Далі на водія чекають додаткові обстеження. Дмитра Мішкевича відправляють на лікарняний.

Що пасажири агресивно ставляться до водіїв тролейбусів – вже звична справа, розповів головний інженер КП “Електротранс” Олексій Ковтун. Найбільше кермувальникам дістаєтся від нетверезих людей.

“Це непоодинокі випадки не тільки від пасажирів, а й інших учасників руху. Чомусь таке зневажливе ставлення до водіїв тролейбусів. На моїй пам’яті це вже десь випадок 15-й”, – зазначив Олексій Ковтун.

Замовчувати випадок не будуть, водій написав заяву в поліцію, підприємство буде йому намагатись допомогти, аби такі випадки не повторювались. Попереду на водія чекає судово-медична експертиза, яка визначить ступінь нанесених ушкоджень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне