У Хмельницькому патрульні оперативно затримали дует грабіжників

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За даним фактом слідчі уже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сьогодні, близько 8-ї години, поліцейські роти № 4 Артем Баценко та Валерій Добровольський отримали виклик на Львівське шосе в м. Хмельницькому, де двоє невідомих чоловіків шляхом ривка відкрито заволоділи сумкою 54-річної місцевої жительки. У сумці знаходились грошові кошти та два мобільних телефони.

Не гаючи ні хвилини, дізнавшись прикмети та напрямок подальшого руху, патрульні кинулися на пошуки ймовірних грабіжників. Обстежуючи прилеглі території, у дворі будинку 3/1, що на вулиці Молодіжній, інспектори помітили двох чоловіків, які зовні були схожі на осіб, що підпадають під орієнтування, а у руках одного з них була жіноча сумочка.

https://hm.npu.gov.ua/

Патрульні наздогнали грабіжників та затримали їх. Зловмисниками виявились двоє 32-річних хмельничан. Обоє раніше судимі — один за майнові злочини, а інший за нанесення тілесних ушкоджень.

Далі на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Південно-Західного відділення поліції. Правоохоронці затримали нападників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) ККУ, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області за інформацією УПП
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне