У Хмельницькому патрульні затримали автокрадія, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, на вулиці Степана Бандери за порушення правил дорожнього рух, патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Водієм виявився 31-річний чоловік, який перебував за кермом із явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час перевірки «Драгер» показав 1,87 проміле.

Також патрульні помітили, що вікно автомобіля пошкоджене, а скло розсипане по салону. На запитання інспекторів щодо цих пошкоджень водій плутався у відповіді та помітно нервувався, що могло свідчити про незаконне заволодіння транспортним засобом.

Щоб перевірити цю інформацію, патрульні зв’язались з власником ВАЗу — 26-річним хмельничанином. Схвильований чоловік повідомив, що близько 1-ї години ночі припаркував автомобіль біля під’їзду будинку, і от щойно виявив його відсутність.

Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу. Автомобіль правоохоронці вилучили і помістили на штрафмайданчик. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне