У Хмельницькому патрульні затримали іноземця, який у новорічний вечір обікрав квартиру

в
Фото: hm.npu.gov

31 грудня близько 20.20 години на лінію «102» надійшло повідомлення від свідка про те, що у квартиру по вулиці Гастелло в обласному центрі проник злодій. На місце одразу виїхав наряд патрульної поліції і буквально за 50 метрів від місця вчинення злочину зловмисника затримали. Усі викрадені речі в нього вилучили – інформує прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області.

Затриманим виявився 27-річний іноземець, мешканець Черкаської області. У квартиру він проник, відтиснувши пластикове вікно. Викрав ноутбук, планшет, зарядні пристрої та інші цінні речі.

Завдяки тому, що на лінію «102» зателефонував свідок події, на місце одразу ж спрямували наряд патрульної поліції, і злодія затримали буквально за 50 метрів від будинку. В рюкзаку у нього були всі викрадені речі. Після оцінки вартості їх повернуть власнику.

Гастролера затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Наразі поліцейські перевіряють затриманого на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Нагадаємо, що святкування Нового року на Хмельниччині пройшло спокійно. У святкову ніч Нового року спокій подолян забезпечували понад три сотні поліцейських. Будь-яких порушень публічної безпеки та порядку зафіксовано не було. Увесь період новорічно-різдвяних свят порядок у Хмельницькому забезпечують посилені патрулі, до складу яких входять патрульні, працівники Хмельницького відділу поліції, нацгвардійці та кінологи. В останню добу 2018 року під час урочистих заходів на території області було залучено 304 правоохоронці, які охороняли безпеку більше 13 тисяч громадян. Завдяки роботі правоохоронців жодних порушень публічної безпеки та порядку допущено не було.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне