У Хмельницькому патрульні затримали «закладчиків» наркотичних речовин

48
Фото: npu.gov.ua
У Хмельницькому патрульні поліцейські виявили двох чоловіків, які  займалися закладенням  розфасованих пакунків з наркотичною речовиною у схованки по місту. 

24 листопада близько 4-ї години ранку інспектори управління патрульної поліції в Хмельницькій області за порушення Правил дорожнього руху зупинили на вулиці Староміській автомобіль «Volkswagen Passat» під керуванням 23-річного місцевого жителя. В салоні транспортного засобу також знаходився 26-річний пасажир.

У ході спілкування з поліцейськими чоловіки поводили себе підозріло та помітно нервувалися. Згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні провели поверхневу перевірку  громадян і транспортного засобу. У ході якої виявили близько 20 згортків із білою речовиною невідомого походження, схожу на наркотичну.  На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу. Яка наразі займається даною справою, надасть подальшу правову кваліфікацію та встановить причетність чоловіків до ймовірного правопорушення. 

Наразі обох чоловіків затримали. Їм оголосили підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.2 статті 307 Кримінального кодексу України – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає покарання у  вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

В якості запобіжного заходу суд обом чоловікам обрав домашній арешт.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Нагадаємо, що на Хмельниччині за втручання прокуратури припинено неправомірне використання 150 га землі вартістю 2,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне