У Хмельницькому перед судом постане чоловік, який обіцяв за гроші допомогти оформити земельну ділянку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, наприкінці минулого року працівники поліції затримали шахрая, який запевняв 33-річного чоловіка, що нібито має зв’язки серед службових осіб, які за винагороду можуть посприяти у процесі оформлення у власність земельної ділянки для ведення господарської діяльності. 

33-річний чоловік займався питанням оформлення земельної ділянки на території міста. Тоді він познайомився з фігурантом, який повідомив, що для оформлення усієї необхідної документації потрібно заплатити. Зловмисник запевнив, що має знайомства з впливовими особами і може допомогти «вирішити питання». Та чоловік зайняв принципову позицію і натомість звернувся у поліцію.

Працівники кримінальної поліції за підтримки органів місцевого самоврядування викрили правопорушника, якого затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час передачі  йому половини зазначеної суми в розмірі 600 доларів США. 

За даним фактом слідчі Хмельницького райуправління поліції вже закінчили досудове розслідування. За процесуального керівництва окружної прокуратури міста Хмельницького обвинувальний акт за фактами шахрайства та підбурювання до надання неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 1 ст. 369 КК України) скеровано на розгляд  суду.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне