У Хмельницькому перед судом постане посадовець одного із комунальних підприємств, який підозрюється у хабарництві

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловік вимагав у підприємців грошові кошти за прийом і утилізацію небезпечних для навколишнього середовища відходів без відповідної документації.

Нагадаємо, у січні цього року оперативники управління стратегічних розслідувань ДСР НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області та колегами із УСБУ за процесуального керівництва обласної прокуратури викрили на хабарництві посадовця одного із комунальних підприємств міста.

Правоохоронці встановили, що чоловік налагодив схему отримання коштів від підприємців за прийом і утилізацію небезпечних для навколишнього середовища відходів (люмінесцентних ламп, автомобільних шин тощо) без відповідної документації. 

Затримали комунальника під час отримання другої частини неправомірної вигоди в сумі 13 500 грн. 

Наразі слідчі поліції за процесуального керівництва прокуратури вже завершили досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт вже скеровано до суду. Санкція статті передбачає покарання в розмірі від 5 до 10 років ув’язнення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне