У Хмельницькому перед судом постануть «закладчики» наркотичних речовин

Фото: hm.npu.gov.ua

Слідчий відділ Хмельницького відділу поліції закінчив розслідування в рамках кримінального провадження щодо двох мешканців обласного центру, які займалися збутом наркотиків методом «закладок». Наразі кримінальне провадження вже скеровано на розгляд Хмельницького міськрайонного суду.

Нагадаємо, 24 листопада 2019 року близько 4-ї години ранку інспектори управління патрульної поліції в Хмельницькій області за порушення Правил дорожнього руху зупинили на вулиці Староміській автомобіль «Volkswagen Passat» під керуванням 23-річного місцевого жителя. В салоні транспортного засобу також знаходився 26-річний пасажир.

У ході спілкування з поліцейськими чоловіки поводили себе підозріло та помітно нервувалися. Згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію», патрульні провели поверхневу перевірку громадян і транспортного засобу, у ході якої загалом виявили 32 згортки з наркотиками. На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу.

У ході слідчих дій поліцейські виявили по місту ще 9 закладок з наркотиками, які зробили підозрювані. 

Наразі досудове розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) вже скеровано на розгляд Хмельницького міськрайонного суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що 9 лютого, в Хмельницькій області сталося 2 автопригоди з потерпілими, в яких травмувалися четверо осіб. Також сталося 10 ДТП без травмованих.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне