У Хмельницькому під час пожежі у квартирі мало не загинув її власник

2
Фото: zt.20minut.ua

30 січня о 03:10 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Хмельницькій  області надійшло повідомлення про задимлення у квартирі на 3-му поверсі багатоквартирного житлового будинку на вул. Івана Франка в обласному центрі. Як інформує прес-служба рятувальників, ймовірною причиною пожежі стала необережність під час куріння.

Негайно на місце події було направлено чергове відділення рятувальників групи спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Через сильне задимлення рятувальникам довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Під час розвідки вогнеборці евакуювали із задимленої квартири непритомного 62-річного чоловіка.

Завдяки оперативним і професійним діям підрозділів пожежу вдалося локалізувати о 03:17, остаточно ліквідувати о 03:18.

Як виявилось, власник квартири під впливом алкоголю приліг на ліжко із цигаркою в руках, що й спричинило загоряння.

Нагадаємо, що рятувальники врятували водія, якого затисло металевими конструкціями. 29 січня о 08:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від чергового швидкої медичної допомоги м.Старокостянтинів про те, що на автодорозі поблизу с. Хутори сталась дорожньо-транспортна пригода: рухаючись слизькою автодорогою, водій автомобіля «РЕНО-МЕГАН» не впорався з кермуванням. Внаслідок цього автівка перекинулась у кювет, а 52-річного водія затисло понівеченими металевими конструкціями автомобіля. За викликом негайно прибуло чергове відділення 19 Державної пожежно-рятувальної частини. За допомогою спецінструментів рятувальники негайно витягли потерпілого з автомобіля. Чоловіка з незначними травмами передали працівникам «швидкої» для надання необхідної медичної допомоги. Після чого бійці ДСНС витягли понівечений транспортний засіб із кювету.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне