У Хмельницькому під час цьогорічного опалювального сезону не змінюватимуть тарифи на гарячу воду

Фото: ілюстративне

За словами заступник міського голови Василя Новачкв, це стало можливим завдяки тому, що місто вчасно уклало договір з постачання газу, інформує Суспільне.

«На перше вересня ми маємо заключений договір з «Нафтогаз Трейдингом» на опалювальний період 2022-2023 років. Дуже довго розроблявся цей договір, дуже довго погоджувався в уряді ліміт, і, власне, тільки на понеділок ми мали визначені нам обсяги газу. Але відтак сьогодні жителі Хмельницького мають гарячу воду, на відміну від жителів сусідніх міст, таких як Тернопіль, Вінниця, Львів, Черкаси, які, зазвичай, також подають гарячу воду. Теплопостачальні підприємства цих міст перевели на постачальника останньої надії, в якого ціна на газ в 20 разів вища, ніж могла би бути, в разі підписання договору. Тож теплопостачальні підприємства сусідніх міст просто не мають фінансової змоги подавати своїм абонентам гаряч воду», – пояснює Василь Новачок.

За словами заступника Хмельницького міського голови, тарифи на гарячу воду для населення міста під час цього опалювального сезону не зміняться.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне