У Хмельницькому під егідою поліції члени молодіжного руху «ХОМА» створили вишивану карту області

8
Фото: hm.npu.gov

У Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області пройшла патріотична акція «Барви Поділля», під час якої діти з усіх районів склали вишивану карту області. Про захід повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

1

hm.npu.gov

Зазвичай до Дня захисту дітей проводять різні концерти і дарують хлопчикам та дівчаткам солодощі та іграшки. А в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області вирішили з нагоди цього свята провести захід, який не залишив байдужою жодну дитину, яка до нього долучилася. 

3

hm.npu.gov

Поліцейські запропонували учасникам обласного молодіжного руху «ХОМА» створити карту області у вигляді пазлів, кожен з яких представляє окремий район. А на кожен пазл нанесли вишиваний орнамент, характерний саме цьому регіону. 

4

hm.npu.gov

Діти одразу ж прийняли цю ідею і з головою поринули у процес — ходили у краєзнавчі музеї та дізнавалися більше про традиції рідного краю, разом обирали орнамент та кольори і розмальовували кожен свій пазл. 

6

hm.npu.gov

А сьогодні в Головному управлінні Нацполіції в Хмельницькій області відбулась акція «Барви Поділля», під час якої хомівці склали вишивану карту області. Крім того, діти неповторно представили красу і багатство своїх районів. 

8

hm.npu.gov

— Вже протягом трьох років на Хмельниччині під егідою поліції працює молодіжний рух «ХОМА», — говорить Валентин Білянський, заступник начальника ГУНП в Хмельницькій області. — Спільно з учасниками ми часто проводимо різні соціальні, профілактичні та профорієнтаційні заходи. Приємно, що до запропонованої нами ідеї з картою діти поставились дуже відповідально і творчо. Вони однозначно є прикладом для своїх однолітків.  

Відтепер вишивана карта області прикрашатиме хол Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області і її зможуть побачити десятки і сотні наших відвідувачів. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне