У Хмельницькому підозрюваному, який намагався підкупити слідчого, суд обрав запобіжний захід

Фото: hm.npu.gov.ua

Браконьєр, який намагався дати хабар слідчому за не притягнення його  до кримінальної відповідальності за вбивство червонокнижної тварини, на період досудового розслідування перебуватиме під нічним домашнім арештом. Такий запобіжний захід йому обрав суд.

Нагадаємо, працівники слідчого управління  ГУНП в Хмельницькій області спільно зі співробітниками управління ДВБ в Хмельницькій області затримали 32-річного мешканця м. Хмельницького під час спроби підкупити слідчого.

hm.npu.gov.ua

Хабар працівнику поліції у розмірі 50 000 гривень намагався дати підозрюваний, який таким чином хотів уникнути кримінальної відповідальності за вбивство на полюванні лося, який занесений до Червоної книги України.

Працівники поліції затримали зловмисника у кабінеті слідчого безпосередньо у момент передачі неправомірної вигоди та вилучили у нього грошові кошти.

hm.npu.gov.ua

Тепер чоловікові доведеться відповідати не лише за незаконне полювання, а й за правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне