У Хмельницькому планують компенсовувати вартість закупівлі генераторів

Фото: ілюстративне

У Хмельницькому планують прийняти програму часткової компенсації вартості закупівлі генераторів для забезпечення потреб мешканців багатоквартирних житлових будинків. Інформує НГП

Для цього виділять з бюджету 5 мільйонів гривень.

Дія Програми часткової компенсації вартості закупівлі генераторів для забезпечення потреб мешканців багатоквартирних будинків Хмельницької міської територіальної громади (надалі – Програма) поширюється на управляючі компанії незалежно від форм власності, об’єднання співвласників багатоквартирних будинків надавачів житлової послуги, а також житлово-будівельні кооперативи м. Хмельницького.

Генератор має бути закуплений після 24 лютого 2022 року.

Сума відшкодування не може перевищувати 50 % вартості генератора, але в наступних межах:

Для відшкодування частини вартості закупівлі генераторів необхідно подати до управління житлової політики і майна міста Хмельницької міської ради наступні документи:

  • Заяву на часткову компенсацію вартості закупівлі генератора відповідно до форми (додаток до цієї Програми).
  • Належним чинном завірені копії платіжних документів (документи, які підтверджують факт отримання генератора та здійснення оплати за наданий товар).
  • Належним чинном завірені копії документів із зазначенням технічних характеристик та серійного номера (або інше заводське маркування) генератора.
  • Належним чинном завірену копію витягу/виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання спільного майна багатоквартирного будинку.
  • Документ, який підтверджує перебування придбаного генератора на балансі юридичної особи
  • Документ, який підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору чи витяг з протоколу).
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне