У Хмельницькому поліцейські оголосили підозру 22-річному чоловікові, який займався збутом синтетичних наркотиків методом «закладок»

Фото:

Поліцейські встановили, що хмельничанин  через телеграм-канали купував наркотики за оптовими цінами, а потім продавав  окремими дозами методом «закладок».

Учора, 1 червня,  по вул. Молодіжній у м. Хмельницькому працівники патрульної поліції помітили чоловіка, який  підозріло себе поводив та намагався втекти.

Патрульні наздогнали його та викликали на місце слідчо-оперативну групу Хмельницького райуправління поліції. Під час обшуку в молодика виявили та вилучили 14 згортків, запокованих ізоляційною стрічкою, в яких знаходилась  порошкоподібна  кристалічна речовина. 

Поліцейські усі речові докази вилучили і направили на експертизу, яка показала, що вилучена речовина — особливо небезпечний психотропний наркотик (PVP).

Зловмисника затримали на місці події в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Наразі йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмиснику  може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне