У Хмельницькому поліцейські оголосили підозру 51-річному чоловіку, який обікрав сусідку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисник проник на горище приватного будинку і викрав побутову техніку та господарський інвентар майже на 30 тисяч гривень.

До поліції звернулася 66-річна місцева жителька, яка повідомила, що її будинок обікрали. Працівники поліції негайно виїхали на місце події і встановили, що невідома особа викрала у потерпілої телевізор, відеокамеру, кухонний комбайн, електрообігрівач, мультиварку та інші цінні речі.

Поліцейські швидко встановили, що до крадіжки причетний 51-річний чоловік, який проживає по сусідству. Скориставшись відсутністю господарки, підозрюваний виніс усе, що знайшов цінного. Викрадені речі зловмисник потім збув на місцевому ринку. Загальна сума збитків — орієнтовно 30 тисяч гривень. 

Як з’ясувалось, підозрюваний уже не вперше вчиняє подібний злочин. Чоловік і раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловіку підозру за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне