У Хмельницькому поліцейські оперативно затримали чоловіка, який пограбував 18-річного юнака

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Подія сталася 10 вересня близько 22:30 години в м. Хмельницькому по вулиці Зарічанській. 

До 18-річного юнака ззаду підійшов невідомий чоловік та штовхнув його у спину, внаслідок чого хлопець упав на землю. Правопорушник забрав у потерпілого мобільний телефон і фітнес-браслет, після чого утік. Поліцію викликали перехожі.

На місце події негайно прибули правоохоронці. Поспілкувавшись з потерпілим, працівники кримінальної поліції менш ніж за годину встановили місце перебування зловмисника. Ним виявився 34-річний киянин, який наразі проживає у Хмельницькому. По обвинуваченню цього чоловіка у суді на розгляді уже перебуває кримінальне провадження за зберігання наркотиків та крадіжку.

Поліцейські затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі правоохоронці вилучили і направили на експертизу. Згодом їх повернуть власнику.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) і за процесуального керівництва прокуратури чоловіку уже оголосили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне