У Хмельницькому поліцейські припинили так звану «кримінальну сходку» за участі 19 осіб

Фото: hm.npu.gov.ua

Чоловіків доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

hm.npu.gov.ua

Вчора, 28 серпня, працівники управління стратегічних розслідувань та карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно з працівниками Південно-Західного відділення поліції, патрульними й поліцією особливого призначення за участі співробітників Управління Державної міграційної служби в Хмельницькій області на території одного із відпочинкових комплексів Хмельницького припинили так звану «сходку» представників різних регіонів держави, які мають широке коло кримінальних зв’язків.

hm.npu.gov.ua

hm.npu.gov.ua

У ході вжитих заходів 19 осіб доставили до найближчого відділку поліції для перевірки законності їхнього перебування на території держави та можливої причетності до вчинення тяжких і особливо тяжких злочинів.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції затримали чоловіка, який облив кислотою рідну дочку. Більше того, дівчина зізналась, що протягом останніх 7 років чоловік регулярно вступає з нею у статеві зносини. Наразі ця інформація перевіряється.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне