У Хмельницькому поліцейські викрили чергового наркоаграрія

Фото: Поліція Хмельницької області
На дачній ділянці, розташованій в одному із сіл Хмельницького району, поліцейські виявили теплицю, в якій вирощувались добірні коноплі в кількості близько 200 кущів.
 
Співробітники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НПУ спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП за процесуального керівництва прокуратури викрили 23-річного хмельничанина, який займався культивуванням нарковмісних конопель.
 
Під час ряду обшуків поліцейські вилучили у фігуранта пристрої для вживання наркотиків, а також 189 кущів добірних конопель, які вирощувались у спеціально обладнаній теплиці.
 
Працівники поліції також з’ясували, що неодноразово судимий чоловік систематично збував наркозалежним особам на території області особливо небезпечну психотропну речовину — PVP.
 
Фігуранту доведеться відповідати за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають. Зловмисник перебуває під вартою.
 
Сектор комунікації поліції Хмельницької області
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне