У Хмельницькому поліцейські викрили чоловіку та жінку, які займались збутом синтетичних наркотиків

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Під час обшуків у них вилучили близько 100 г уже фасованого амфетаміну, електронні ваги, наркотики рослинного походження, пристрої для їхнього вживання, а також револьвер і близько сотні набоїв.

Оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ДБН Нацполіції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури викрили протиправну діяльність двох хмельничан, 26-річної жінки та 39-річного чоловіка, які займались збутом особливо небезпечних синтетичних речовин.

Як попередньо встановили правоохоронці, чоловік постачав наркотики жінці оптовими партіями, а та вже збувала окремими дозами.

Затримали хмельничанку прямо під час чергового збуту наркотиків.

У рамках кримінального провадження поліцейські провели у чоловіка та жінки 3 санкціоновані обшуки, в ході яких вилучили близько 100 г уже фасованого амфетаміну, електронні ваги, наркотики рослинного походження, пристрої для їхнього вживання, а також револьвер і близько сотні набоїв. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку складає близько 60 тисяч гривень Усі вказані предмети та речовини направили на експертизу.

Жінці вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання та збут психотропних речовин, вчинені повторно) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років з конфіскацією майна. На період досудового розслідування суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Що стосується чоловіка, то рішення про оголошення йому підозри прийматиметься після отримання результатів експертиз.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне