У Хмельницькому поліцейські вилучили у місцевого жителя зброю та майже дві тисячі набоїв

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Хмельницькій області спільно зі слідчими Хмельницького районного управління поліції в ході реалізації оперативної інформації викрили 34-річного мешканця Хмельницького у незаконному поводженні зі зброєю та бойовими припасами.

https://hm.npu.gov.ua/

Поліцейські затримали хмельничанина неподалік одного із поштових відділень міста Хмельницького з посилкою, у якій знаходилося 243 набої калібру 9 мм.

Спілкуючись з правоохоронцями, чоловік зізнався, що вдома також зберігає чимало заборонених у обігу предметів. Під час огляду квартири чоловіка працівники поліції виявили та вилучили мисливський карабін «МКМ-072СН» та 117 мисливських набоїв. Крім цього, він сам добровільно видав корпус гранати типу Ф-1, три детонатори, сигнальну міну та 1618 набоїв різного калібру, які він привіз з зони АТО у 2018 році. Усі вилучені предмети направлені на експертизу. 

https://hm.npu.gov.ua/

За вказаним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

https://hm.npu.gov.ua/

Наразі, слідчі з’ясовують походження та призначення небезпечних знахідок, тривають слідчо-оперативні дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне