У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалась 32-річна жінка

9
Фото: kharkov.politeka.net

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 8 липня, близько 08.40 години на перехресті вулиць Володимирської та Грушевського. Про аварію повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області. 

Попередньо встановлено, що 51-річний водій автомобіля «Форд Транзит» під час маневру лівого повороту на вулицю Володимирську, скоїв наїзд на 32-річну місцеву жительку, яка перетинала дорогу на зелений сигнал світлофора.

У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді забоїв різних частин тіла і була госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

 Нагадаємо, що у Деражні п’яний водій в’їхав у паркан магазину. Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 липня, близько 20.08 години в райцентрі Деражня по вулиці Барській. Вміст алкоголю в крові водія майже в 13 разів перевищував допустиму норму.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне