У Хмельницькому поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій травмувалось троє молодих людей

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 травня, близько 00.10 години на перехресті вулиць Проскурівського Підпілля та Вокзальної в обласному центрі.

Попередньо встановлено, що 20-річна місцева жителька, перебуваючи за кермом автомобіля «Фольксваген Пассат», на заокругленій ділянці дороги не впоралась з керуванням та допустила наїзд на електроопору.

У результаті ДТП водійка отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому ребер та забоїв м’яких частин тіла. 20-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого плеча та забоїв м’яких частин тіла. Обох дівчат госпіталізували у травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

hm.npu.gov.ua

Ще один пасажир автомобіля, 21-річний юнак, отримав закриту черепно-мозкову травму і після надання необхідної допомоги був відпущений додому.

По даному факту працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Слідчі з’ясовують обставини ДТП. 

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне