У Хмельницькому поліцейські затримали 28-річного чоловіка, який наніс тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому

Фото: поліція

Конфлікт мав місце вчора, 3 жовтня, близько 22.20 години в одній із квартир по вулиці Гагаріна в обласному центрі.

Затриманий разом із 48-річним потерпілим розпивали спиртне вдома в останнього. Під час застілля між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку, в ході якого гість спочатку руками, а потім скалкою наніс ряд ударів у голову потерпілому, що призвело до важких травм. 

Свідком сутички стала співмешканка потерпілого, котра якраз повернулась додому. Побачивши її, зловмисник втік з місця події.  Жінка одразу викликала «швидку» та працівників поліції.

Потерпілого доправили в нейрохірургічне відділення Хмельницької обласної клінічної лікарні. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом кісток склепіння та основи черепа та численні гематоми на голові. Стан чоловіка лікарі оцінюють як важкий.

Працівники поліції оперативно встановили особу і місце проживання зловмисника. Зараз він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному Хмельницьким відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне